← terug naar overzicht

Vacature - Werkstudent Algemeen Secretariaat

Wij zijn op zoek naar studenten (HBO/WO) die voor minimaal 16 uur per week voor ons algemeen secretariaat administratieve werkzaamheden willen uitvoeren. Wil jij relevante werkervaring opdoen in een tussenjaar of zoek je een bijbaan voor naast je studie? Dan zijn we op zoek naar jou!


Functie omschrijving

Samen met je collega’s op het algemeen secretariaat voer je ondersteunende administratieve werkzaamheden uit met betrekking tot de behandeling van medische dossiers. Wij werken met vertrouwelijke gegevens en het werk vraagt om veel zorgvuldigheid en snelheid. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van binnenkomende post- en maildocumenten, het invoeren van dossiers in het systeem en het ordenen, digitaliseren en het benoemen van ingekomen poststukken. Kortom; een afwisselende administratieve functie waarin je de mogelijkheid hebt om relevante werkervaring op te doen!


Dit ben jij

• Een hbo of wo student;

• Enige administratieve ervaring, goed in staat om gestructureerd en zorgvuldig te werken;

• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

• Zelfstandig, leergierig en betrouwbaar;

• Je bent woonachtig binnen een straal van 30 km van Bussum.


Over Medas

Medas is een medisch adviesbureau gespecialiseerd in het verzorgen van het gehele medisch traject in zaken rond medische claims. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk verzekeringsmaatschappijen, schaderegelings- of expertisebureaus en advocatenkantoren. Met 85 mensen werken wij hard aan het succes van Medas.


Wij bieden je…

Een interessante bijbaan met een passend salaris en veel vrijheid en flexibiliteit in werktijden en werkdagen. Je bent werkzaam in een nieuw modern en sfeervol kantoorgebouw naast het NS station Naarden-Bussum. De functie is per direct beschikbaar.


Interesse?

Voldoe jij aan het profiel en ben je super enthousiast? Stuur ons dan je cv met een motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Geef daarbij duidelijk aan hoeveel dagen/uren je beschikbaar bent en per wanneer.


Primatch ondersteunt Medas bij de werving en selectie van deze procedure. Contactpersoon voor deze vacature is Hélène Ranoe. Heb je vragen over deze vacature, dan is Hélène bereikbaar via telefoonnummer 088-5 325 111 . 


Een screening maakt onderdeel uit van deze procedure. 


Tags: administratiefadministratief medewerkeralmereamsterdambijbaanbussumfulltimehboparttimestudenturechtwo

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn