← terug naar overzicht

Vacature - Manager Medisch Advies (fulltime)

Medas in Bussum is op zoek naar een enthousiaste, hands-on Manager Medisch Advies die gezamenlijk met de directie verantwoordelijk is voor de adviezen die worden gegeven door het team medisch adviseurs. Ben jij toe aan een volgende uitdaging? Dan gaan wij graag met je in gesprek! 


De functietaken:


Management

Als Manager Medisch Advies geef je functioneel leiding aan de medisch adviseurs en werk je nauw samen met de directie/MT en het medisch secretariaat. Je instrueert, coacht en begeleidt medewerkers en stagiaires in hun opleiding tot medisch adviseur/verzekeringsarts. Daarnaast geef je ook uitvoering aan het personeelsbeleid voor medisch adviseurs en zorg je voor een doelmatig overleg, een goede werksfeer en optimale communicatie tussen de verschillende functies en afdelingen. 


Medisch Advies

Naast je leidinggevende verantwoordelijkheden adviseer je ook zelf minimaal 16 uur per week vanuit de eigen medische deskundigheid over medische vraagstukken ten behoeve van objectieve beoordeling. Daarbij ben je een deskundige vraagbaak voor zowel interne collega’s als voor externe opdrachtgevers en betrokkenen. Vanzelfsprekend kun je bijdragen aan het vakinhoudelijk overleg en de gewenste kennisuitwisseling. 


Kwaliteitsbewaking

Samen met de directie ben je verantwoordelijk voor het uitvoering en rapportages van interne audits en de kwaliteitsbewaking van de medische adviezen. Op basis van de bevindingen worden verbeteringen in samenspraak met de directie bepaald en waar nodig doorgevoerd. Daarbij geef je de medisch adviseurs een terugkoppeling van de audits en voer je met hen geregeld feedback gesprekken. Ook ben je verantwoordelijk voor compliance gerelateerde zaken ten aanzien van de medische aspecten en het medisch inhoudelijk beoordelen van kwaliteitsmeldingen.


Relatiebeheer

Als Manager Medisch Advies onderhoud je medisch inhoudelijk relaties met opdrachtgevers en ondersteun je indien nodig de directie hierbij. Je bent zodoende actief betrokken in de medische wereld, onderhoud relaties en je bent op de hoogte van de ontwikkelingen. Verder beheer en controleer je de kwaliteit van expertisebedrijven waarmee wordt samengewerkt en zorg je dat dit netwerk ook inzichtelijk is voor de interne organisatie. 


Functie-eisen

  • BIG-geregistreerd arts, een afgeronde opleiding tot verzekeringsarts en RGA strekt tot aanbeveling;
  • Enkele jaren ervaring in de private verzekeringsgeneeskunde (onder andere letsel en AOV); 
  • Bereid tot het volgen van relevante opleidingen.

 

Persoonlijkheid

Je beschikt over natuurlijk leiderschap en je bent resultaatgericht. Daarnaast is kwaliteit, integriteit en klantgerichtheid voor jou heel belangrijk. 


Over Medas

Als medisch adviesbureau zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het verzorgen van het gehele medisch traject in zaken rond medische claims. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk verzekeringsmaatschappijen, schaderegelings- of expertisebureaus en advocatenkantoren. Met 85 mensen werken wij hard aan het succes van Medas.


Medas biedt een werkplek in een splinternieuw modern en sfeervol kantoorgebouw naast het NS station Naarden-Bussum. We bieden je een passend salaris op basis van 40 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling op basis van beschikbare premie en deelname aan een collectieve ongevallenverzekering. 


Reageren

Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Stuur ons dan je cv met een motivatie toe via de sollicitatiebutton.


Primatch ondersteunt Medas bij de werving en selectie van deze procedure. Contactpersoon voor deze vacature is drs. Ronald Leeuwenberg. Heb je vragen over deze vacature, dan is hij bereikbaar via telefoonnummer 088-5 325 111. Of kijk op www.medas.nl.


Een integriteits- en referentieonderzoek maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Tags: almereamersfoortamsterdambigbussumhilversummanagermedasmedisch adviesmedisch adviseurnaardenrgautrechtverzekeringsartsweesp

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn